Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Produse patiserie – moduri de refolosire crackers

Produse patiserie – moduri de refolosire crackers

  În timp ce crackersii, considerati produse patiserie, pot fi o gustare delicioasă, există momente în care se întâmplă să rămână câțiva în pachet. În loc să-i arunci, există multe moduri creative de a-i folosi pentru a îmbunătăți alte mâncăruri. În acest articol, vă voi împărtăși câteva dintre cele mai interesante moduri de a utiliza crackersii rămași într-un mod inedit și delicios.

  În primul rând, puteți utiliza crackersii, produse patiserie, ca bază pentru o tartă sau un quiche. Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și zdrobiți crackersii până se desfac în bucăți mici. Amestecați cu o lingură de unt topit și presați amestecul într-o formă de tartă. Adăugați umplutura dorită (de exemplu, brânză, spanac și roșii) și coaceți în cuptor timp de aproximativ 30 de minute sau până când se rumenește frumos.

  O altă idee este să utilizați crackersii pentru a face un budincă sărată. Înmuiați crackersii în lapte timp de aproximativ 10 minute, apoi amestecați cu ouă bătute, brânză rasă, legume și carne (dacă doriți). Puneți amestecul într-o formă de copt și coaceți timp de aproximativ 30-35 de minute. Serviți cu o salată proaspătă pentru un prânz gustos și sănătos.

  Puteți, de asemenea, să utilizați crackersii pentru a face crochete savuroase. Zdrobiți crackersii și amestecați-i cu carne tocată, ouă bătute, ceapă, usturoi și condimente preferate. Formați amestecul în bile și prăjiți-le în ulei până când devin aurii. Sunt produse patiserie perfecte.

  În plus, crackersii pot fi folosiți pentru a face o crustă crocantă pentru friptură sau legume. Puneți crackersii într-o pungă și zdrobiți-i cu un sucitor sau cu partea din spate a unei tăvițe. Presați amestecul pe carne sau legume și coaceți la fel ca de obicei.

  Puteți utiliza crackersii rămași pentru a face o delicioasă salată cu crutoane. Adăugați crackersii, produse patiserie, la o salată proaspătă și savurați gustul crocant.

  În concluzie, există multe modalități creative de a utiliza crackersii rămași pentru a transforma alte feluri de mâncare. Nu trebuie să îi arunci, ci să îi transformi în ingrediente delicioase și inovative pentru a-ți îmbunătăți mesele cu produse patiserie.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *