Sari la conținut

delicatese artizanale PRODUSE LOCAL

cu maia, făina bio, low gluten

crackers cu maia

to nibble - a ronțăi, a mânca cu mușcături mici

Pofta nu ține cont de obstacole. Nu-i pasă că ești pe drum sau că ai sertarul cu ronțăieli gol. Nu-i pasă nici că nu au snack-ul preferat la magazin, nici că ingredientele de pe etichetă sunt ușor suspecte. Pofta vine când și cum vrea ea. Tot ce poți face e să te pregătești. Să ai mereu la îndemână o alternativă făcută cu ingrediente bio și mai sănătoase.
nib de la alveola. Încearcă-i.

Clienții ne recomandă

"produsele sunt excepționale. Gustul, consistența, tot. Nu am cuvinte sa descriu pofta cu care am mâncat atât sărățelele cât și biscuiții. Mâine o să plasez o comandă pentru urmatoarea perioadă disponibilă"
Iliuta S.
Client verificat
5/5
"demențiali crackersii! O sa fiu un client fidel, deja am comandat pentru săptămâna viitoare"
Vasile S.
Client verificat
5/5
"Biscuiții sărați sunt f buni, crunchy și exact ce trebuie când aștepți să se hotărască colegii ce sa comande la prânz"
Iasimin G.
Client verificat
5/5

nib - crackers artizanali

te simți sătul după un nib, bucăți mici coapte, perfecte la prețuri corecte

livrare gratuită în bucurești la orice comandă peste 140 RON

CRACKERS Pentru clienți b2b, băcănii, cafenele, berării, crame

nibble - a ronțăi, a mânca cu mușcături mici

nibii – crackers artizanali cu maia sunt deja în locații atent selectate, dacă vrei să colaborăm ne poți contacta pentru o ofertă personalizată

Te-ai săturat de snacks-urile fără gust? Nu găsești crackers care să fie perfect crocanți? Ești mai mereu pe drum și nu ai ce să mănânci?  Nu înțelegi lista interminabilă de ingrediente de pe eticheta snacks-urilor? Ai nevoie de o alternativă mai sănătoasă în seara de Netflix&chill? Ai nevoie de un aport de energie când pornești într-o drumeție

nib
 de la alveola. Încearcă-i.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER​-UL ALVEOLA

Primeşti 10% reducere la prima comandă dacă te abonezi.

vei primi codul de reducere prin email şi se aplică doar produselor care nu sunt deja reduse.
fii la curent cu cele mai noi oferte, reduceri și promoții

Preia Controlul Asupra Poftei Tale cu Delicioșii Noștri Crackers

Noi suntem conștienți că pofta nu ține cont de reguli. Ea nu ia în considerare ceea ce tu crezi că este sănătos sau bun pentru tine. Poftele vin și pleacă după cum doresc, fără să arate vreun respect pentru hotărârea ta.

Însă noi suntem aici să-ți arătăm că poți fi mai deștept decât pofta. Poți să o anticipezi, să te afli cu un pas înaintea ei și să o învingi. Cum? Prin a avea întotdeauna la îndemână acea gustare satisfăcătoare de crackers cu conținut redus de gluten, care îi va demonstra că tu decizi când și ce mănânci.

Înșeală-ți instinctele incontrolabile cu o simplă comandă de crackers cu conținut redus de gluten de pe alveola.ro. Experimentează gustul autentic al acestor crackers sățioși, care te va încânta fără să te abată de la decizia ta de a alege ceea ce e mai sănătos pentru tine.

Fii înaintea poftei tale și învață să o stăpânești. Noi suntem aici pentru a-ți oferi această gustare savuroasă din categoria crackers care face diferența.

Descoperă Alveola Nibs – Crackers care îți potolesc pofta de ronțăit. Încearcă-i.