Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Biscuiti din toata lumea

Biscuiti din toata lumea

  Salutare tuturor iubitorilor de biscuiti, acele gustări crocante și delicioase! În articolul de astăzi, vă invit să călătorim prin lumea biscuiților și să descoperim diferitele produse și arome pe care le putem găsi în jurul lumii.

  Primul loc în care ne oprim este Franța, țara celebră pentru croissant-uri și baghete, dar și pentru biscuiții săi delicioși. Unul dintre cele mai cunoscute produse din Franța este „Petit Beurre”, un biscuit rectangular cu margini drepte, făcut din unt, făină și zahăr. Acesti biscuiti se potriveșc perfect cu cafeaua sau ceaiul, dar pot fi folositi și în deserturi sau la baza unei cruste pentru torturi.

  Următoarea destinație pe care o vizităm este Italia, țara cunoscută pentru paste și pizza. Aici, avem biscuiti numiți „biscotti” și sunt adesea serviti ca desert după cină, alături de un vin dulce sau un espresso. Biscotti sunt de obicei tari și crocanți, cu arome de migdale sau anason. Un alt produs popular din Italia este „taralli”, un biscuit rotund cu o gaură în mijloc, asemănător cu covrigeii, dar cu un gust mai dulce și o textură mai crocantă.

  Continuăm călătoria noastră prin Asia, unde vom descoperi biscuiți cu arome unice. În China, se găsesc biscuiți cu nucă de cocos și cu susan, precum și „Mooncakes”, un biscuit dulce cu o formă rotundă, servit în mod tradițional în timpul Festivalului de Lună. În Japonia, „Senbei” sunt biscuiți subțiri și crocanți, făcuți din orez prăjit și condimentat cu sos de soia sau alge marine. Acești biscuiți sunt o gustare populară în timpul pauzelor de la serviciu sau la picnicuri.

  În cele din urmă, ajungem în America de Nord, unde biscuiții sunt în general mai dulci și mai puțin crocanți decât cei din Europa sau Asia. Cele mai cunoscute produse sunt „Graham Crackers”, făcute din făină integrală de grâu și miercuri, și „Saltine Crackers”, biscuiți simpli, sărați și crocanți.

  Sper că v-a plăcut călătoria noastră prin lumea biscuiților și că v-am făcut să vă simțiți inspirați să încercați diferite produse din diferite culturi. Nu uitați să verificați și gama noastră de produse Nib, fabricate din ingrediente organice și făcute cu pasiune pentru gustul autentic și crocant.

  Vă mulțumim pentru atenție și poftă bună!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *